top of page
Mos Craciun Scheia.JPG

ACVO a dăruit cadouri de Crăciun copiilor din Șcheia

6 decembrie 2018

Moș Crăciun a ajuns ceva mai devreme pentru copiii de la Școala Gimnazială Șcheia. Echipa Asociației ACVO a dăruit pachete cu dulciuri tuturor celor 350 de școlari și preșcolari din comună fiind răsplătită cu momente artistice, felicitări realizate de elevi și o diplomă oferită de către directorul școlii.


Emoționantă și frumoasă. Așa poate fi descrisă întâlnirea dintre echipa Asociației ACVO și copiii din comuna Alexandru Ioan Cuza. Micuții au primit câte un pachet de dulciuri din partea lui Moș Nicolae și Moș Crăciun, îmbrățișări din partea mandatarilor și multe gânduri bune pentru anul viitor.

Au oferit în schimb un program artistic deosebit. Prichindeii de la grădiniță s-au îmbrăcat în costume populare și au interpretat colinde, unii dintre ei fiind atât de emoționați încât obrăjorii le erau roșii ca focul. Au urmat elevii de la clasele 0 – IV care, pe lângă colinde și poezii de Crăciun, au realizat felicitări pe care le-au dăruit din toată inima. Iar echipa ACVO a mai avut parte de o surpriză: directorul școlii i-a oferit diploma ”Mândru că sunt român”.  


Suntem bucuroși că am reușit să aducem zâmbete pe chipul a sute de copii, onorați și emoționați de primirea de care am avut parte și ne propunem să continuăm și în anul 2019 seria acțiunilor dedicate copiilor.

bottom of page