top of page

Ce știi despre apă?

Ce_stii_despre_apă_2020.jfif

Asociația ACVO și Departamentul Ingineria și Managementul Mediului, Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași organizează a doua ediție a concursului județean interdisciplinar ”Ce știi despre apă?”. Acțiunea este dedicată Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită anual pe data de 22 martie, și are ca scop tragerea unui semnal de alarmă referitor la implicațiile utilizării nesustenabile a uneia dintre resursele vitale.

Se pot înscrie la concurs, în perioada 17 februarie - 5 martie 2020,  elevii din liceele cu profil teoretic și tehnologic din județul Iași, subiectele fiind elaborate pentru clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a pe baza programelor școlare de la disciplina Chimie și pe baza Curriculumului tehnic (filiera tehnologică, domeniul protecția mediului).

 

Asociația ACVO a pregătit premii pentru fiecare clasă în parte, în valoare totală de 9.200 lei: 1.000 de lei premiul I, 800 de lei premiul II și 500 lei premiul III.

 

 

Concursul ”Ce știi despre apă?” va avea loc la Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu”, Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași, la o dată ce va fi stabilită în funcție de evoluția situației create de coronavirus.

Regulamentul concursului poate fi descărcat de aici:

Participarea la concurs este condiționată de completarea Acordului parental, pe care îl puteți descărca de aici:

bottom of page