top of page

Asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate.
Ca „ambasadori” ApaVital, suntem preocupați de toate direcțiile de acțiune care au influență asupra calității vieții de astăzi și, mai ales, asupra viitorului. Dezvoltarea urbană, protecția sustenabilă a mediului, spiritul civic și spiritul de colaborare între oameni, evoluția personală și autocunoașterea sunt câteva dintre temele importante din agenda pe care ne-o propunem la început de drum.

foto ACVO 1.jpg
36819761_10210781920017601_5162846359635

Cu gândul la lumea de mâine și la resorturile prin care o putem face mai bună, am ales ca o parte însemnată din proiectele noastre să fie îndreptate spre adolescenți – oamenii de care depinde cu adevărat viitorul nostru.

Primul pas a fost făcut: am înființat Organizația de Tineret ACVO, echipa imbatabilă de adolescenți alături de care vom pune în mișcare acțiunile și programele dedicate tinerei generații.


În rest, vă invităm să ne urmăriți activitatea și să decideți dacă vreți să ne fiți alături. Căutăm idei, sprijinim inițiativele frumoase, apreciem ajutorul de orice natură ar fi.

Căutăm oameni buni, viziuni deștepte și energii constructive, fiind convinși că zâmbetul, mâinile unite și viziunea pot deschide larg ușa către viitor.

bottom of page