top of page
foto start articol.JPG

Noi sesiuni de instruiri și schimburi de experiență la ApaVital

aprilie-iunie 2019

Specialiștii din cadrul companiei ApaVital au fost și în anul 2019 ”profesori” pentru un grup de 200 lucrători din sectorul de alimentare cu apă și de canalizare din Republica Moldova. Compania ApaVital, prin Asociația ACVO, continuă astfel programul început în 2018 prin proiectul SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova”, catalogat drept un succes de Asociația Moldova Apă Canal.

De această dată, participanților li s-au pregătit patru module axate pe exploatarea rețelelor de apă și canalizare, managementul energetic și automatizarea stațiilor de pompare, precum și managementul sănătății și securității muncii. Sesiunile de instruiri și schimburi de experiență au avut loc în perioada aprilie-iunie 2019, timp în care colegii din Republica Moldova au aflat cele mai noi teorii, modele și tehnici necesare pentru gestionarea eficientă a activităților în aceste domenii. 


”Ne mândrim cu faptul că am avut parte de un feedback bun, la fel ca anul trecut. Reprezentăm una dintre cele mai performate companii de apă și canalizare din România, iar aceste rezultate  nu ar fi posibile în lipsa unor profesioniști adevărați și dedicați. Unii dintre ei s-au implicat și în acest proiect, îi felicit și le mulțumesc”, a spus Vicu Grasu, șef serviciu Resurse Umane și coordonator al programului.

 

Proiectul SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentării cu apă și sanitație din Republica Moldova” este finantat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și Agenția de Dezvoltare a Austriei.

bottom of page