top of page
excursie 3.JPG

Proiecte sociale

Sprijin pentru viitor

La Școala Gimnazială Șcheia am descoperit o lume complicată, tulburătoare, contradictorie. Copii plini de candoare, de potențial și de visuri, într-un peisaj aproape lipsit de șanse și de perspective.

Nu putem schimba totul în jurul nostru, dar suntem bucuroși că am putut aduce zâmbete, sprijin și speranțe, alături de câteva surprize „călătoare”:

- septembrie 2018 - pentru începutul anului școlar, echipa ACVO a dus ghiozdane pline de rechizite pentru elevi și multe jucării pentru copiii de la grădiniță;

- noiembrie 2018 - echipa ACVO a oferit o zi de excursie la Iași pentru 44 de copii din comunitate, prilej pentru o vizită la Grădina Botanică, un tur al orașului și o vizionare spectaculoasă de film;

- decembrie 2018 - echipa ACVO l-a dus pe Moș Crăciun încărcat de daruri pentru copiii comunei Alexandru Ioan Cuza.

- septembrie 2019 – pentru începutul anului școlar, echipa ACVO a dotat două săli de clasă cu mobilier școlar (bănci, scaune, catedre, dulapuri și cuiere),  a dus rechizite tuturor elevilor și jucării copiilor de la grădiniță.

Copii isteți, curioși și ambițioși am descoperit și la Școala Chicerea-structura Goruni.  Moș Crăciun a decis să le ofere tuturor, în decembrie 2019, multe dulciuri și cărți.

bottom of page